Ring til os 75 77 20 88

Brugte reservedele i høj kvalitet

Vi har i mere end 30 år, leveret både nye og brugte reservedele i Jylland og store dele af Danmark. Vi har kompetencedygtige medarbejdere, som alle besidder tværfaglige egenskaber.

Vi forsikrer at, reservedelene er af højeste kvalitet ligesom at vi vægter, at servicen er den højeste af slagsen. Uanset hvilken reservedel du mangler kan vi håndtere det.

Vores sælgere har stor erfaring med anskaffelse af diverse reservedele, og kan i sammerarbejde med dig udvikle et produkt som vil være ekstra ordinært godt.

 

Brugte reservedele til enhver slags bil

Hos Jøkers Autoophug A/S er alle medarbejdere specialiseret i et eller flere hverv, og arbejder ben hårdt for at tilfredsstille vores kunder. Om det er en eller flere reservedele du mangler, er vi den sammerarbejdspartner du har søgt efter. Vi klarer reparationer af alle karakterer og udfører arbejdet til punkt og prikke.

 

Kontakt os

Vi er fleksible og kan kontaktes både på email eller direkte på telefon. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om, hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig, ligesom at du kan læse om vores andre tilbud og meget mere.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Husk, vi har også reservedele til varevogn, 4wd reservedele og Peugeot reservedele. 

Få et uforpligtende tilbud